-

Κατερίνα Γκαγκάκη


"Αυτό που συνέβαινε με τη Μελέτη και τη Μενεγάκη ήταν ανεξέλεγκτο"



Μπορεί να έκλεισε τα 38, αλλά ομολογεί ότι είναι ακόμη παιδί. Μιλάει για το γάμο της, το παιδί που θα ήθελε να αποκτήσει και τον κόσμο της τηλεόρασης.

Έπεσε με το ΙΧ στη θάλασσα αλλά κατάφερε να βγει σώος

Τυχερός στάθηκε ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκίνητου, που κινούνταν στην προβλήτα του κεντρικού λιμένος Βόλου και ξαφνικά βρέθηκε στη θάλασσα. Η πτώση του αυτοκινήτου έγινε αμέσως αντιληπτή και υπήρξε άμεσα συνδρομή βοήθειας. Άλλωστε το σημείο πτώσης του οχήματος, μπροστά από το κτίριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, είναι από τα κεντρικότερα του επιβατικού λιμένος Βόλου.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: 2-1

Όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Ο Σισέ με δυο γκολ (το ένα με πέναλτι) απάντησε στον Μιραλάς και ο ΠΑΟ πήρε τη μεγάλη νίκη με 2-1

ΑΕΛ-Ξάνθη 3-0

Στη δεύτερη φετινή της νίκη έφτασε η Λάρισα μετά την άνετη επικράτησή της με 3-0 επί της Skoda Ξάνθης. Δύο γκολ από τον Κανόμπιο και ένα του Ιγκλέσιας οδήγησαν τους "βυσσινί" στον θρίαμβο. Σε δύσκολη θέση η ομάδα του Παράσχου που παραμένει στους έξι βαθμούς.

Άρης- Ατρόμητος 2-0

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης επικράτησε του Ατρομήτου με 2-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague
Στις νίκες επέστρεψε ο Άρης. Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό από τα Τρίκαλα στο Κύπελλο, επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 8η αγωνιστική της Superleague.

Σφύριξε και... έληξε!


Με αποκλεισμό από τα δύο επόμενα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ τιμωρήθηκε ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, Μανουέλ Πίντο, καθώς ανέκοψε μέσω... σφυρίγματος επικίνδυνη αντεπίθεση της Κοπεγχάγης!

Ο λόγος για μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Σέσαρ Σαντίν έφευγε μόνος του από τα αριστερά προς την περιοχή των "μπλαουγκράνα", για να σταματήσει όμως να τρέχει πίσω από τη μπάλα πιστεύοντας ότι ήταν σε θέση οφσάιντ.

Πτήσεις με έναν μόνο πιλότο

Για να πετάξει κάποτε ένα αεροπλάνο, στο πιλοτήριο έπρεπε να είναι παρόντες ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, ο συγκυβερνήτης και ο ιπτάµενος µηχανικός. Όχι πια. Στον θάλαµο διακυβέρνησης βρίσκονται πλέον µόνο ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης. Και στο µέλλον, χάρις στην αλµατώδη τεχνολογική πρόοδο, απαραίτητος θα είναι µόνο ο κυβερνήτης.

Gulliver's Travels


Ελληνικός τίτλος

Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ

Σκηνοθέτης

Rob Letterman

Ηθοποιοί

Νέα beta για το Test Drive Unlimited 2

Ξεκινάει σήμερα και λήγει τη Δευτέρα
Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της σειράς Test Drive, μιας και η Atari έκανε γνωστό πως θα ξεκινήσει μια νέα beta για το Unlimited 2. Αρχής γενομένης από σήμερα, για ακόμα μια φορά οι κόντρες σε δικτυακό επίπεδο θα αποτελέσουν ένα σημαντικό test, ώστε να μπορέσει η ομάδα ανάπτυξης να συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία. Εδώ αξίζει

Ρεκόρ Γκίνες 13χρονου αγοριού

Δίκαια κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες ένας 13χρονος από τη Γερμανία, ο οποίος σκαρφάλωσε σε έναν τοίχο πέντε μέτρων και στηρίζονταν μονάχα σε βελάκια.

Αμβούργο, Γερμανία - 12/11/2009

Παπανδρέου: «Απαράδεκτη η πρόταση αφαίρεσης ψήφου»


Η πρόταση Μέρκελ «χτυπάει» βαθιά το δημοκρατικό δικαίωμα των λαών και των εθνών της Ευρωπαϊκής Ένωσης είπε ο πρωθυπουργός. 


Πλησιάζει η ώρα της «μητέρας των μαχών»

Ο Παναθηναϊκός στο -4 διψάει για τη νίκη προκειμένου να μειώσει την διαφορά από την κορυφή και να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, ενώ ο Ολυμπιακός δεν καίγεται αλλά φυσικά και θέλει το τρίποντο για να... τελειώσει τον «αιώνιο» αντίπαλό του και να δείξει πως επέστρεψε και είναι το αφεντικό.

Ο ταχύτερος υπολογιστής παγκοσμίως είναι... κινέζικος


Oι κινέζοι μάγοι των υπολογιστών «έβαλαν τα γυαλιά» στους δυτικούς ομολόγους τους, αφού πλέον ο ταχύτερος υπερυπολογιστής του πλανήτη είναι «made in China»! Για την ακρίβεια, χρειάστηκαν δύο χρόνια εργασίας από περίπου 200 επιστήμονες και κονδύλια που ξεπερνούν τα 70 εκατ. ευρώ, για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του Τianhe-1Α, του ταχύτερου υπερυπολογιστή του πλανήτη.

Το μηχάνημα ήδη εγκαταστάθηκε στοΕθνικό Κέντρο Υπερυπολογιστών στην πόλη Τιαντζίν της Κίνας και λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Σαν σήμερα (30/10)

Γεγονότα
1905: «Οκτωβριανό Μανιφέστο»: Ο τσάρος Νικόλαος Β' παραχωρεί πολιτικές ελευθερίες στους Ρώσους, ενώ εγκρίνει τη λειτουργία της Βουλής.
1908: Εμφανίζονται στους δρόμους της Αθήνας τα πρώτα ηλεκτρικά τραμ, τα οποία αντικαθιστούν σταδιακώς τα ιππήλατα.

Κωστίκας

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Κωστίκα ήταν ότι είχε γίνει ρεζίλι διότι συνεχώς έκλανε.
Όταν τον κάλεσαν στο σινεμά δέχτηκε ευχαρίστως γιατί το έργο ήταν πολεμικό και δε θα ακουγόταν!
Έτσι λοιπόν βολεύτηκε στη θέση του όσο καλύτερα μπορούσε γιατί ακριβώς δίπλα του ήταν κάποιος που ροχάλιζε με μεγάλο θόρυβο.
Πάνω στις πιστολιές λοιπόν ο Κωστίκας έκλανε με την ησυχία του χωρίς να τον καταλάβει κανείς.
Ήρθε όμως η στιγμή που του ήρθε μια μεγάλη κλανιά<

Οδηγός εγκατέλειψε αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν 107 κιλά κάνναβης

Ποσότητα 107 κιλών περίπου κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε ΙΧ αυτοκίνητο μετά από σύγκρουση με φορτηγό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, αυτοκίνητο που οδηγούσε οδηγός αγνώστων στοιχείων, κινούμενο στην Ε.Ο. Τρικάλων - Ιωαννίνων, με κατεύθυνση τα Τρίκαλα,

Έβαλαν Ίντερνετ στην κορυφή του Έβερεστ

Το υψηλότερο σημείο του κόσμου απέκτησε Ίντερνετ. Από χθες, οι ορειβάτες που σκαρφαλώνουν στην κορυφή του Έβερεστ, σε υψόμετρο 8.848 μέτρων, θα μπορούν να βλέπουν τα email τους, να σερφάρουν στον Παγκόσμιο Ιστό και να κάνουν βιντεοκλήσεις, επιδεικνύοντας σε πραγματικό χρόνο το κατόρθωμά τους.

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών του Νεπάλ 
Ncell ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη βιντεοκλήση στο υψηλότερο σημείο των Ιμαλαΐων, μετά την επιτυχή έναρξη λειτουργίας ενός υπερσύγχρονου τηλεφωνικού σταθμού βάσης που προσφέρει «γρήγορο» Ίντερνετ τρίτης γενιάς (3G).

Η Μπελούτσι πόζαρε αγκαλιά με την κόρη της

Γυμνή και έχοντας την δεύτερη κόρη της αγκαλιά αλλά και φορώντας μόνο το μαγιό της φωτογραφήθηκε η Μόνικα Μπελούτσι, αποδεικνύοντας πως εξακολουθεί να είναι σέξι παρά τα 46 της χρόνια και την μητρότητα! 

Η ηθοποιός πόζαρε φορώντας μαγιό στο χρώμα της φωτιάς για το ανδρικό περιοδικό της Αυστραλίας «Men Style».

ΚΚΕ: Κίνδυνος-θάνατος οι διαπραγματεύεσεις Παπανδρέου

"Οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο κος Παπανδρέου είναι κίνδυνος-θάνατος για το λαό"  δήλωσε η Α. Παπαρήγα, με αφορμή τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

Η  γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα  τόνισε ότι «έχει ιστορική ευθύνη ο ελληνικός λαός, όχι μόνο να αγνοήσει τον εκβιασμό του πρωθυπουργού ή την μπλόφα για τις πρόωρες εκλογές, αλλά να αντιστρέψει το ζήτημα και να στριμώξει κυριολεκτικά την κυβέρνηση και, βεβαίως, να μην επιτρέψει και τα παιχνίδια του κ. Σαμαρά».

Στη… λίστα και ο Μπλάνκο




Η κατάρα των τραυματισμών δεν λέει να αφήσει την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ. Στους πολλούς τραυματίες των τελευταίων ημερών προστέθηκε και ο Ισμαέλ Μπλάνκο, ο οποίος αποχώρησε με διάταση στον αριστερό δικέφαλο από το ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

Σαν σήμερα (29/10)

Γεγονότα
1814: Καθελκύεται στις ΗΠΑ το πρώτο πολεμικό ατμόπλοιο, με το ελληνικό όνομα «Δημολόγος».
1863: Ιδρύεται ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός από τον ελβετό Ερρίκο Ντυνάν.
1914: Οι Έλληνες της Κύπρου χαιρετίζουν την προσάρτηση της νήσου από τη Μεγάλη Βρετανία ως το πρώτο βήμα για την ένωση με την Ελλάδα.
1918: O φιλοβενιζελικός Εμμανουήλ Μαχαίρας εκλέγεται γενικός γραμματέας της νεοσύστατης Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ).

Ξάνθη:Δυο νεαροί επιχείρησαν να κάψουν την εξέδρα της παρέλασης στην Ξάνθη


Δυο νεαρά άτομα, ηλικίας 24 και 21 ετών, συνέλαβαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, για απόπειρα πρόκλησης πυρκαγιάς, με εύφλεκτο υλικό, στην εξέδρα που είχε τοποθετηθεί, σε κεντρικό σημείο της πόλης, με αφορμή την παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Μπαμπά τί ειναι Πολιτική ;

Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του:
- Μπαμπά, τι είναι η πολιτική;

Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια

Oι Bon Jovi live στο OAKA


Οι Bon Jovi, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά σχήματα παγκοσμίως, επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα στις 20 Ιουλίου 2011

«Πέταξαν» στον Αρη τα Τρίκαλα με 4-2 στα πέναλτι



Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκαν τα Τρίκαλα, που απέκλεισαν τον Αρη με 4-2 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια). Μοιραίοι αποδείχθηκαν για τον Αρη στα πέναλτι οι Ναφτί (άουτ) και Γκιάρο (απέκρουσε ο Πουρής). Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του Αρη στο 23ο λεπτό. Πολλά παράπονα από τους «κίτρινους» για τις αποφάσεις του διαιτητή Τσινιάρη και κυρίως για τη φάση με τον Πουρή στην εκπνοή του πρώτου μέρους, αλλά και την αποβολή του Μίσελ στο 85'.

Νίκη πρόκριση του Ηρακλή με τον Παναιτωλικό μέσα στο Αγρίνιο



Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά ο Ηρακλής, αλλά κατάφερε να φύγει με την νίκη από το Αγρίνιο, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού και παράλληλα να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ έσβησε με... Μπλάνκο τις ελπίδες του Πανθρακικού



Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ίσμαελ Μπλάνκο, η ΑΕΚ συνέτριψε 5-1 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Τρία γκολ και μία ασίστ για τον Αργεντινό επιθετικό, που θύμισε στους φίλους της Ένωσης τον... Ζορό που γνώρισαν όλοι τις δύο πρώτες του σεζόν στην Ελλάδα.

TrackMania 2



Στο πλαίσιο του Paris Games Festival, η Νadeo ανακοίνωσε το Trackmania 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC το επόμενο έτος. Ανακοινώθηκε ότι παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός τομέας του παιχνιδιού είναι φανερά

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS, PART 1


HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS, PART 1

Η στιγμή που περιμένουν εκατομμύρια φανς σε όλο τον κόσμο πλησιάζει. Η πρεμιέρα του πρώτου μέρους του έβδομου και τελευταίου βιβλίου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ έρχεται. Και το καλύτερο;
Η ταινία προβάλλεται και σε 3D.

Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης

Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης: καλέστε στο 0800 11 873567 (0800 11 trelos)

Ντρίιιν... ντρίιιν... τσάκ!

Καλέσατε την πρότυπη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης "Ο Ναπολέων":

* Αν αισθάνεστε ότι απειλήστε, πατήστε το "1". Και ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΕΤΕ!!!

Κλείνει με δικαστική απόφαση η υπηρεσία ανταλλαγής αρχείων LimeWire

Ομοσπονδιακό δικαστήριο στις ΗΠΑ διέταξε το κλείσιμο της υπηρεσίας ανταλλαγής αρχείων LimeWire, δικαιώνοντας τις δισκογραφικές εταιρείες που κατέθεσαν αγωγή για «μαζική παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας».

Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας


Την κρισιμότητα της συγκυρίας για την χώρα επισημαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμά του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, δίνοντας έμφαση στην υποχρέωση υπέρβασης της κρίσης και εκφράζοντας αγωνία για τη νέα γενιά.

Medal of Honor 2010


Τελικά η εταιρεία που έβγαλε σε διάθεση το Medal of honor μάλλον δεν έχει δώσει και πολύ σημασία στο single player κομμάτι του παιχνιδιού, σε αντίθεση με το multiplayer. Η συνολική διάρκεια του παιχνιδιού είναι 4 ώρες! Ναι καλά ακούσατε! Μόνο τέσσερις ώρες θα ασχοληθεί κάποιος άμα θελει να τερματίσει το παιχνίδι offline!

Ο Φωτάκης λύτρωσε τον ΠΑΟΚ στο 120' απέναντι στον Εορδαϊκό



Χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, προκειμένου, ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Συνεχίζονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό ενός άνδρα ο οποίος αγνοείται

Συνεχίζονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό ενός άνδρα ο οποίος αγνοείται από τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή της ΙΚΕΑ ανατολικά της Θεσσαλονίκης όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τη σύζυγό του παρασύρθηκε από τα νερά ορμητικού χειμάρρου κοντά στο Τριάδι προς

Σαν σήμερα (28/10)

Γεγονότα
312: Ο ρωμαίος αυτοκράτορας Μέγας Κωνσταντίνος νικά το στρατό του διεκδικητή του θρόνου Μαξέντιου στη μάχη της Μουλβίας Γεφύρας στη δεξιά όχθη του Τίβερη. Την προηγούμενη μέρα είχε δει ως όραμα στον ουρανό ένα σταυρό με τις λέξεις «Εν τούτο νίκα».
1886: Γίνονται τα αποκαλυπτήρια του Αγάλματος της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη από τον πρόεδρο Κλίβελαντ. Είναι δώρο της Γαλλίας για τη 100η επέτειο της αμερικανικής ανεξαρτησίας.
1919: Ξεκινά στις ΗΠΑ η Ποτοαπαγόρευση.
1921:

Έκθεση: «Η 28η Οκτωβρίου»

Η 28η Οκτωβρίου είναι μια πάρα πολύ σπουδαία μέρα.

Προφυλακτικά (Απίστευτο και όμως αληθινό)

Η πρώτη διαφήμιση προφυλακτικών εμφανίστηκε στο περιοδικό "Τάτλερ", στο τεύχος της 12ης Μαΐου του 1709. Η τότε ονομασία τους ήταν "μηχανές που προστατεύουν από τα τραύματα της αγάπης"!

ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ Η COCA-COLA ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Τα πρώτα 10 λεπτά:
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική

Oι Motorhead επιστρέφουν!

Ο Lemmy Kilminster μαζί με τους Phil Campbell, Mikkey Dee με περηφάνια ανακοίνωσαν την δημιουργία της “Motorhead Music

Το ψηλότερο σκυλί του κόσμου

Ο Gibson, ένας σκύλος της ράτσας των μεγάλων δανέζικων, σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, είναι το ψηλότερο σκυλί του κόσμου, με ύψος 107.18 εκατοστά. Όταν το σκυλί σηκωθεί στα δύο του πόδια φτάνει σε ύψος τα 2.19 μέτρα. Καλύτερή του φίλη είναι η Zoie, ένα τσιουάουα ύψους 19.05 εκατοστών. Ο Gibson πάσχει από καρκίνο των οστών και οι κτηνίατροι αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το δεξί μπροστινό του πόδι.

Γλίστρησε και βρέθηκε στα αποδυτήρια "μετρώντας" σκαλιά!

Ένα απίστευτο ατύχημα είχε ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια αγώνα στη Βραζιλία χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά (video)

Καρβέλας - Πάνια: Είχαν τροχαίο ατύχημα!

Το ζευγάρι είχε τροχαίο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου.
Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια γύρω στις 23:30

Πάτρα: Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο

Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της περιοχής Λάππα Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 65χρονος και

Γεγονότα
1822: Ο Κανάρης πυρπολεί τουρκική υποναυαρχίδα στην Τένεδο.
1829: Ο τσάρος Νικόλαος Α' αποστέλλει στην Ελλάδα 6.000 τυφέκια και 12 πυροβόλα, προς ενίσχυση του νεοσύστατου ελληνικού στρατού, κατόπιν αιτήματος του Καποδίστρια.
1886: Το μουσικό έργο του Μόντεστ Μουσόργκσκι «Μια νύχτα στο φαλακρό βουνό» κάνει πρεμιέρα στην Αγία Πετρούπολη.

Νέο κόμμα θα ιδρύσει ο Αλέκος Αλαβάνος

Μετά την Ντόρα Μπακογιάννη έρχεται και η ανακοίνωση και για νέο κόμμα αυτή τη φορά από τον κ. Αλαβάνο.
Ο Αλέκος Αλαβάνος στη συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ - ΜΠΕ επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος για να καλύψει το κενό που υπάρχει σήμερα, γιατί τα υπάρχοντα σχήματα δεν μπορούν να εκφράσουν σήμερα αυτό που ευαγγελίζεται η Αριστερά.

Το νησί

Το παρακάτω θέμα αργήσαμε να το δημοσιεύσουμε ,αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
Κατά τη προσωπική μου γνώμη πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο ωραία ελληνικά σίριαλ...
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης
Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου - Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Victoria Hislop
Μουσική: Μίνως Μάτσας

Περιγραφή
Η σειρά είναι βασισμένη σε ένα διεθνές best seller, το βιβλίο «Το Νησί», της Victoria Hislop.

Ξεσήκωσαν χρυσοχοείο

Χρυσή μπάζα έκαναν άγνωστοι από κοσμηματοπωλείο στη Λευκωσία. 
Συγκεκριμένα διάρρηξη χρυσοχοείου και κλοπή μεγάλης ποσότητας χρυσαφικών τεράστιας αξίας διαπράχθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου,

Ο πολύτεκνος...

Μια μέρα ο δήμαρχος ανακοινώνει:
‘’Όποιος έχει 10 παιδία θα πάρει ένα 6όροφο σπίτι και μια λιμουζίνα’’.
Μια οικογένεια έχει 9 παιδιά και ο άντρας λέει στη γυναίκα:
-Γυναίκα,πάω σε μια άλλη γυναίκα που σε απάτησα μαζί της,για να πάρω ένα παιδί που έκανα μ’αυτην.
Πηγαίνει λοιπόν ο άντρας και γυρίζει με το παιδί.Όμως απ’τα παιδιά τους λείπουν τα 7!Ρωτάει λοιπόν τη γυναίκα του:
-Γυναίκα που πήγαν τα εφτά υπόλοιπα παιδιά απ’τα 9 που’χαμε;
Και η γυναίκα με ειρωνικό ύφος:

Scream 4

Ελληνικός τίτλος

Άγνωστος

Σκηνοθέτης

Wes Craven

Ηθοποιοί

Neve Campbell, David Arquette, Courteney Cox Arquette, Emma Roberts, Hayden Panettiere

Είδος ταινίας

Πέθανε το διάσημο χταπόδι!


Ο Πολ το χταπόδι που μάντεψε με ακρίβεια τους νικητές των αγώνων του Μουντιάλ, δεν βρίσκεται πια στη ζωή... Το συμπαθές μαλάκιο έφυγε ήρεμα και από φυσικά αίτια όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του ενυδρείου που φιλοξενούσε τον Πολ. Το διάσημο χταπόδι έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο και μάλιστα πολλοί φίλοι του στοιχήματος

Οι ανθρακωρύχοι στην Ελλάδα (VIDEO)

Παρακάτω μας παρουσιάζει το ράδιο Αρβύλα  τι θα γινόταν σε περίπτωση που οι ανθρακωρύχοι ήταν στην Ελλάδα.....

Ενώπιον του κλιμακίου της Εξεταστικής για τη Siemens ο Ράινχαρτ Σίκατσεκ

Μόναχο, Γερμανία
Με τον Ράινχαρτ Σίκατσεκ άρχισαν την Τρίτη στο Μόναχο οι καταθέσεις βασικών μαρτύρων στο κλιμάκιο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της Siemens. Ο βασικός διαχειριστής των «μαύρων»

Σαν σήμερα (26/10)

Γεγονότα
740: Ισχυρός σεισμός πλήττει την Κωνσταντινούπολη. Πολλοί νεκροί και μεγάλες καταστροφές.
1863: Ιδρύεται η Ένωση Ποδοσφαίρου της Αγγλίας και τίθενται οι πρώτοι κανονισμοί του αθλήματος.
1912: Ο ελληνικός στρατός απελευθερώνει τη Θεσσαλονίκη απ' τους Οθωμανούς. Την ίδια μέρα, οι Σέρβοι καταλαμβάνουν τα Σκόπια.

Σχολείο..

Ένα πρωί μια μαμά πάει να ξυπνήσει το γιο της.
"Ξύπνα, αγόρι μου. Είναι ώρα να πας σχολείο"
"Γιατί μωρέ μαμά; Δε θέλω να πάω"
"Πες μου δυο λόγους γιατί δε θέλεις... να πας"
"Τα παιδιά δε με χωνεύουν και οι δάσκαλοι με μισούν. Να γιατί!"... 
"Αυτός δεν είναι λόγος να μη θες να πας σχολείο. Έλα, σήκω να ετοιμαστείς"
"Πες μου δυο λόγους γιατί πρέπει να πάω στο σχολείο"
"Λοιπόν.... Ένας λόγος: Είσαι 52 ετών. Κι ένας δεύτερος; Είσαι ο Διευθυντής!"

Καταπλακώθηκε 59χρονος από το τρακτέρ του στο Ρώμεσι


Τραγωδία χθες Κυριακή στις 3 το απόγευμα στο Ρώμεσι. Ο 59χρονος Ζήσης Π. Νάνος, αγρότης, έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε μετά από ανατροπή του τρακτέρ που φρεζάριζε το χωράφι του. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Αμπελώνα (Ρώμεσι), σε σημείο που βρίσκεται κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Ένας νεκρός από κατάρρευση παλιού σπιτιού


Στην Έδεσσα ένας 40χρονος Αλβανός, έχασε τη ζωή του και άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν, όταν κατέρρευσε τμήμα παλιού σπιτιού, στη διάρκεια εργασιών αναστήλωσης.

Το τραγικό περαστικό σημειώθηκε στο συνοικισμό «Βαρόσι» και σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις εργάτες είναι μέλη συνεργείου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σαν σήμερα (25/10)

Γεγονότα
1822: Αρχίζει η πρώτη πολιορκία του Μεσολογγίου από τους Ομέρ Βρυώνη και Κιουταχή.
1875: Το περίφημο Κοντσέρτο αρ. 1 για πιάνο και ορχήστρα του Πιοτρ Τσαϊκόφσκι κάνει πρεμιέρα στη Βοστόνη.
1917: Οι Μπολσεβίκοι επαναστάτες καταλαμβάνουν τα Χειμερινά Ανάκτορα της Πετρούπολης. (Οκτωβριανή Επανάσταση)
1922: Η ανακριτική επιτροπή υπό τον Θεόδωρο Πάγκαλο, παραπέμπει με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας στο στρατοδικείο στρατιωτικούς και πολιτικούς, ως υπευθύνους για τη Μικρασιατική Καταστροφή.
1936: Ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Μπενίτο Μουσολίνι δημιουργούν τον Άξονα Βερολίνου - Ρώμης.
1959: Σέντρα στο πρώτο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας στο ποδόσφαιρο.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0

Το ντέρμπι τελείωσε νωρίς. Από τη στιγμή που ο Τζεμπούρ σκόραρε μόλις στο 4ο λεπτό κι έτσι όπως έπαιζε ο Παναθηναϊκός, ήταν σχεδόν αδύνατο να μη νικήσει η ΑΕΚ (1-0) πλησιάζοντας τους "πράσινους" στον ένα βαθμό. Στο -4 ο ΠΑΟ από την κορυφή.



Η ΑΕΚ έβαλε το γκολ νωρίς, αλλά ήταν πολύ καλύτερη από τον Παναθηναϊκό. Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ βάφτηκε στα "κιτρινόμαυρα" χάρη στο ωραίο πλασέ του Ράφικ Τζεμπούρ μόλις στο

Ολυμπιακός- Άρης 1-0

Με γκολ του Ριέρα από το ξεκίνημα ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 τον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης", καθώς είχε δοκάρι και χαμένο πέναλτι, δείχνοντας πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ



Ένα γκολ από τον Άλμπερτ Ριέρα στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Άρη για την 7η αγωνιστική της Superleague και να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.
Οι Πειραιώτες έδειξαν για ακόμη μια φορά πως το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα είναι φέτος το μεγάλο τους "όπλο", έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας πως είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός. Σημείωσε ένα γκολ,

The Green Hornet

Ελληνικός τίτλος

Άγνωστος

Σκηνοθέτης

Michel Gondry

Ηθοποιοί

Seth Rogen, Cameron Diaz, Jay Chou, Christoph Waltz, Tom Wilkinson

Είδος ταινίας

Υπόθεση

Το «The Green Hornet» είναι μια πολύπαθη υπερηρωική υπερπαραγωγή που βασίζεται κι αυτή (όπως κι ο Ανθρωπος Σκιά) σε ένα δημοφιλές ραδιοφωνικό show των '30s. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντούμε τον Seth Rogen και στη σκηνοθεσία

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger