-

Γλίστρησε και βρέθηκε στα αποδυτήρια "μετρώντας" σκαλιά!

Ένα απίστευτο ατύχημα είχε ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια αγώνα στη Βραζιλία χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά (video)


Όταν ο επιθετικός της Πόντε Πρέτα, Γκιλιέρμε έτρεξε να προλάβει την μπάλα πριν περάσει άουτ, δεν μπορούσε να φανταστεί που θα κατέληγε από το τζατζάρισμα του αντίπαλου αμυντικού.

Το μοναδικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στις Πόντε Πρέτα και Σάντο Αντρε για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Βραζιλίας.
Ο Γκιλιέρμε έτρεξε για να διεκδικήσει την μπάλα από τον Ντούγκλας πριν αυτή περάσει άουτ. Μόνο που το μαρκάρισμα του αμυντικού έστειλε... άουτ τον επιθετικό της Πρέτα ή για να κυριολεκτούμε στα... αποδυτήρια!
Μόλις δέχθηκε ο Γκιλιέρμε το τζατζάρισμα, είχε την διπλή ατυχία πρώτον να γλιστρήσει και δεύτερον να σε εκείνο το σημείο να βρίσκεται η καταπακτή με τα σκαλοπάτια που οδηγούν στα αποδυτήρια.
Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο βραζιλιάνος στράικερ μπήκε στην καταπακτή με μεγάλη ταχύτητα, "μετρώντας" τα σκαλοπάτια της!
Ευτυχώς ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς όπως ο ίδιος δήλωσε μπροστά στην κάμερα μετά τον αγώνα: "Πονάω αλλά δεν έχω χτυπήσει σοβαρά".


Δείτε το απίστευτο βίντεο με το ατύχημα του Γκιλιέρμε:


πηγή: sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger