-

Σφύριξε και... έληξε!


Με αποκλεισμό από τα δύο επόμενα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ τιμωρήθηκε ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, Μανουέλ Πίντο, καθώς ανέκοψε μέσω... σφυρίγματος επικίνδυνη αντεπίθεση της Κοπεγχάγης!

Ο λόγος για μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Σέσαρ Σαντίν έφευγε μόνος του από τα αριστερά προς την περιοχή των "μπλαουγκράνα", για να σταματήσει όμως να τρέχει πίσω από τη μπάλα πιστεύοντας ότι ήταν σε θέση οφσάιντ.
Στα τηλεοπτικά ριπλέις φαίνεται ξεκάθαρα ο Πίντο να υψώνει το χέρι του ζητώντας από τον βοηθό διαιτητή να υποδείξει οφσάιντ, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Κοπεγχάγης να τον κατηγορεί μετά το τέλος του αγώνα ότι μιμήθηκε το σφύριγμα του διαιτητή για να τον ξεγελάσει.

Όλα αυτά κινητοποίησαν την UEFA, με αποτέλεσμα να αποφασίσει την Παρασκευή (29/10) την επιβολή ποινής δύο αγωνιστικών στον παίκτη, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο εκτός έδρας ματς με Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό.
Να σημειωθεί ωστόσο πως η συγκεκριμένη τιμωρία δεν στοιχίζει ουσιαστικά στην ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα, από τη στιγμή που ο Βίκτορ Βαλντές έχει επιστρέψει κανονικά κάτω από την εστία των πρωταθλητών Ισπανίας.

Το σφύριγμα που κόστισε δύο αγωνιστικές στον Μανουέλ Πίντο



πηγή: sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger