-

Το NBA Jam έρχεται στα PS3/ Xbox 360



He's on fire... και μάλιστα σε HD
Η ΕΑ ανακοίνωσε πως το NBA Jam θα κυκλοφορήσει τελικά και για τα PlayStation 3 και Xbox 360, με την εταιρία να δηλώνει πως ο τίτλος θα διατεθεί τόσο σε ψηφιακή μορφή, όσο και μέσω των καταστημάτων. Οι παίκτες θα βρεθούν στην ευχάριστη θέση να επιλέξουν από ένα πλήθος modes, με το Classic Campaign να είναι αυτό που ξεχωρίζει. Μορφές από το παρελθόν θα επανέλθουν στα παρκέ, ενώ μέχρι και 4 φίλοι θα μπορέσουν να αγωνιστούν για τη νίκη. Παράλληλα, η εταιρία αποκάλυψε πως η αρχική σκέψη γύρω από την επανεμφάνιση του NBA Jam, ήταν να διατεθεί εντελώς δωρεάν με τη μορφή DLC, σε όλους όσους αγόραζαν το NBA Elite 11. Τελικά το Elite υπέστη καθυστέρηση στην κυκλοφορία του, οπότε αποφασίστηκε ο τίτλος να κυκλοφορήσει αυτόνομος, αλλά με πλήθος βελτιώσεων.
Επίσης, εντός του μήνα Δεκεμβρίου θα γίνει διαθέσιμο ένα update, το οποίο εκτός των Backboard Smash, Domination Free-for-All, Elimination και 21, θα επιτρέπει και τις δικτυακές αναμετρήσεις –στην αρχική μορφή του ο τίτλος δεν θα προσφέρει κάτι αντίστοιχο- στις οποίες μέχρι και 4 παίκτες θα μπορούν να αγωνιστούν μέσω του 2vs2 online mode.
Το NBA Jam HD κυκλοφορεί στις 26 Νοεμβρίου, ταυτόχρονα για τα Xbox 360 και PlayStation 3, ενώ η έκδοση για το Wii θα βρίσκεται στις προθήκες των καταστημάτων από  22/10.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger