-

Αγαπητοί αναγνώστες

Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα κατάλογο με τις τιμές των παρόχων internet για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα

Eνημερωτικό διήμερο για όλα τα Στελέχη του Τ.Τ. Νάουσας

Το μπλε, το λευκό και το μαντήλι γύρω από το λαιμό, μας έκαναν να νιώθουμε τόσο ξεχωριστοί. Το κρύο ήταν αρκετό και ήμασταν όλοι τυλιγμένοι σε μπουφάν, σκούφους και κασκόλ. Παρ’ όλα αυτά η στολή ήταν αυτή που ζέσταινε περισσότερο, όχι το σώμα μας αλλά την καρδιά μας. Είχαμε σκεφτεί να οργανώσουμε ένα ενημερωτικό διήμερο για όλα τα Στελέχη του Τ.Τ. Νάουσας, που θα περιελάμβανε, στο μεν πρώτο μέρος την ιστορία του Οδηγισμού (παγκόσμια και ελληνική), τη στολή μας, τα σήματα και τη δομή του Σ.Ε.Ο. τις εκπαιδεύσεις κ.λπ. και στο δεύτερο μέρος τους 4 Κλάδους και τη συμπεριφορά των Στελεχών μέσα στην Ομάδα, αλλά και γενικότερα. Και τελικά με πολύ μεράκι και ατέλειωτες ώρες δουλειάς τα καταφέραμε.

15χρονος hacker "τρυπώνει" στους σχολικούς υπολογιστές..

Ένας 15χρονος μαθητής από το Ontario του Καναδά κατηγορείται από τις τοπικές αρχές ότι εισέβαλε παρανόμως στο σύστημα υπολογιστών του σχολείου του. Ο 15χρονος φέρεται να έχει αρκετές γνώσεις hacking, τις οποίες αξιοποίησε για να εισέλθει στο

Σαν σήμερα (03/11)

Γεγονότα
1507: Ο σύζυγος της Λίζας Γκεραρντίνι, πλούσιος έμπορος από τη Βενετία, μισθώνει τις υπηρεσίες του Λεονάρντο Ντα Βίντσι για να ζωγραφίσει το πορτρέτο της γυναίκας του. Ο ιταλός μετρ θα δημιουργήσει το αριστούργημά του, που έμεινε στην ιστορία ως Μόνα Λίζα.
1822: Οι αντιπρόσωποι των ευρωπαϊκών χωρών που συμμετέχουν στο Συνέδριο της Βερόνας χαρακτηρίζουν αυθάδες το αίτημα της ελληνικής αντιπροσωπείας να εμφανισθεί μπροστά τους και να τους αναπτύξει τις θέσεις της για την Επανάσταση.

Γκολάρα από... τερματοφύλακα!

Με κεφαλιά που θα ζήλευαν οι κορυφαίοι επιθετικοί, ο τερματοφύλακας της Κρίβμπας σκόραρε σε αγώνα του ουκρανικού πρωταθλήματος (video)


Είναι οι στιγμές που οι ουδέτεροι φίλαθλοι λατρεύουμε να βλέπουμε. Οι στιγμές που ο τερματοφύλακας μιας ομάδας προωθείται στις τελευταία λεπτά ενός αγώνα προσπαθώντας να γίνει ο ήρωας της συνάντησης. Και όταν τα καταφέρνει αυθόρμητα φωνάζουμε... γκολ!

Ο Γιάννης Μπέζος αφήνει την τηλεόραση;


Τι αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός σε πρωινή εκπομπή;

Outside the Law

Ελληνικός τίτλος

Άγνωστος

Σκηνοθέτης

Rachid Bouchareb

Μωρό έπεσε από τον 7ο και σώθηκε, επιτέλους μιά ευχάριστη είδηση.

Ένα κοριτσάκι 15 μηνών επέζησε χθες χωρίς σχεδόν ούτε γρατζουνιά όταν έπεσε από διαμέρισμα του 7ου ορόφου στο Παρίσι χάρη στην τέντα μιας καφετέριας, στην οποία έκανε γκελ και κατέληξε μέσα στην αγκαλιά ενός περαστικού.

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα

Τα σύννεφα έρχονται από τα δυτικά. Οι νοτιοανατολικοί άνεμοι, ισχυροί ως και 8 μποφόρ, θα φέρουν βροχή

Συμφωνία για δύο συνέχειες του Avatar υπέγραψε ο Τζέιμς Κάμερον


Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον υπέγραψε συμφωνία με την Twentieth Century Fox για τη δημιουργία δύο σίκουελ του Avatar, της μεγάλης του επιτυχίας, η οποία συγκέντρωσε 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Σαν σήμερα (02/11)

Γεγονότα
1789: Κατά τη διάρκεια της γαλλικής επανάστασης, εθνικοποιείται η περιουσία της γαλλικής εκκλησίας.
1823: Σε μήνυμά του στο Κογκρέσο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζέιμς Μονρόε αναγνωρίζει το δικαίωμα των επαναστατημένων Ελλήνων στην ανεξαρτησία.

Τα βιντεοπαιχνίδια βολής βελτιώνουν την όραση

Τα βιντεοπαιχνίδια βολής βελτιώνουν την «ευαισθησία στην αντίθεση», δηλαδή την ικανότητα να διακρίνει κανείς ανεπαίσθητες διαφορές φωτεινότητας, διαπιστώνουν Αμερικανοί ερευνητές -παιχνίδια όπως το Unreal θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρήσιμα για τη νυχτερινή οδήγηση ή για την αντιμετώπιση της αμβλυωπίας.

H βιομηχανία πορνό φεύγει από το flash

Φαίνεται πως ο Steve Jobs έχει έναν αναπάντεχο σύμμαχο στην μαχη εναντιον του Adobe Flash.Όπως δείχνουν τα πράγματα η βιομηχανία πορνό εγκαταλείπει το flash αμέσως μόλις όλοι οι desktop browsers υποστηρίξουν πλήρως ΗΤΜL5

Η Sony τερματίζει την παραγωγή των Walkman κασετoφώνων

Ύστερα από τη διακοπή παραγωγής δισκετών το Μάρτιο, η Sony ανακοίνωσε ότι δίνει τέλος και στην παραγωγή ακόμα μίας ξεπερασμένης τεχνολογίας, τα θρυλικά φορητά κασετόφωνα Walkman.

Η Ρωσία ετοιμάζει τον αντίπαλο των Windows


H κυβέρνηση της Ρωσίας επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζουν να αναπτύξουν ένα εθνικό λειτουργικό σύστημα το οποίο θα βασίζεται αποκλειστικά σε Linux. Οι λόγοι αυτής της κίνησης φαίνεται να είναι η αύξηση της ασφάλειας, μείωση του κόστους και η απεξάρτηση της χώρας από τη Microsoft.

Ιός στο Facebook απειλεί τους χρήστες του


Επικίνδυνος ιός εξαπλώνεται στο Facebook, από την Κυριακή 31/10, με εξαιρετική ταχύτητα, απειλώντας κινητά τηλέφωνα και...

Και όμως, ΔΕΝ βλέπετε δύο ανθρώπους!..., Γνωρίστε το ρομπότ Androi-F.(Video)


Γνωρίστε το ανδρείκελο ρομπότ Androi-F. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο την περασμένη εβδομάδα στο Τόκιο και είναι το τελευταίο επίτευγμα της ρομποτικής.


Οι εκφράσεις του προσώπου και οι κινήσεις που κάνει είναι τόσο ρεαλιστικές, ώστε αρχικά κανείς δεν καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ένα άψυχο αντικείμενο…

Εργάτες δηλητηριάστηκαν ενώ κατασκεύαζαν iPhone

Εργάτες σε εργοστάσιο στην Νότια Κίνα που ισχυρίζονται ότι συναρμολογούσαν laptop και iPhone της Apple αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα στην υγεία τους αφού εισέπνευσαν επικίνδυνα χημικά.

Τα αρρωστημένα εδέσματα των Κινέζων..(ΣΟΚ)



Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και
άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα.




Πριν αρκετό καιρό, το βρετανικό Channel 4 μετέδωσε μια εκπομπή που σόκαρε το βρετανικό κοινό. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της παρουσίασης διαφόρων "παράξενων ειδών τέχνης", παρουσίασε την "τέχνη" ενός Κινέζου που δεν ήταν άλλη από ...την βρώση νεκρών εμβρύων! Σωστά διαβάσατε, ο συγκεκριμένος "καλλιτέχνης" κυριολεκτικά τρώει μωρά. Μάλιστα, για να "νομιμοποιήσει" την πράξη του λέει ότι η Βίβλος δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύεται η ...κατανάλωση νεκρών εμβρύων.
Παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις από οργανισμούς προστασίας της κοινωνίας και της οικογένειας, και άλλους, το κανάλι προχώρησε με την παρουσίαση της φρικιαστικής αυτής εκπομπής.
Το ίδιο έθιμο "ανθεί" τελευταίως και στην Ιαπωνία, όπου νεκρά μωρά ή έμβρυα μπορούν να αγοραστούν σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 10000 και 12000 μιας και είναι ..."πεντανόστιμα" στην σχάρα. Ακόμα, πωλούνται ...συσκευασμένα σε βαζάκια σε υπεραγορές.
Αυτή είναι η κοινωνία της Νέας Τάξης. Διεφθαρμένη, βρώμικη, μακριά από ήθη, αξίες και έθιμα, τουλάχιστον για μας τους Έλληνες. Αυτή είναι η κοινωνία που προσπαθούν να μας επιβάλουν, γιατί περί επιβολής πρόκειται, μια και το Channel 4 πρόβαλε την εν λόγω εκπομπή χωρίς την συγκατάθεση του κοινού και ενώ εκρεμμούσαν προσφυγές σε δικαστήριο.



ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ), ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ, ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.

Τα chopsticks "τρώνε" χιλιάδες δέντρα στην Κίνα

Η κυβέρνηση της Κίνας επιχειρεί να εξορίσει από την κινεζική κουζίνα τα ξυλάκια, καθώς για την παραγωγή τους χάνονται κάθε χρόνο χιλιάδες στρέµµατα δάσους. Δεν είναι καθόλου βέβαιο, όµως, ότι θα πετύχει η «επανάσταση». Αν για τους Δυτικούς τα chopsticks είναι ένα εξωτικό αξεσουάρ, για τους Κινέζους είναι µια παράδοση που χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Πρεμιέρα έκαναν Ελένα Παπαρίζου και Αντώνης Ρέμος


Πρεμιέρα έκαναν Ελένα Παπαρίζου και Αντώνης Ρέμος εν μέσω λουλουδοπόλεμου και πολύ τραγουδιού…

Σαν σήμερα (01/11)

Γεγονότα
451: Ολοκληρώνεται η Οικουμενική Σύνοδος της Χαλκηδόνας. Καθόρισε το ορθόδοξο δόγμα σχετικά με τις δύο φύσεις του Χριστού και καταδίκασε τον Μονοφυσιτισμό.
1755: Καταστροφικός σεισμός πλήττει την Πορτογαλία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 90.000 άνθρωποι ή το 1/3 του πληθυσμού της χώρας.
1843: Ο Όθων συγκαλεί Εθνοσυνέλευση για την κατάρτιση Συντάγματος, ως απόρροια του κινήματος της 3ης του Σεπτέμβρη.

Η μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο

Η μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο βρίσκεται στη Χιλή στο θέρετρο San Alfonso del Mar της επαρχίας Algarrobo, έχει μήκος περίπου 1χλμ και καταλαμβάνει έκταση 80 στρεμμάτων. Στο βαθύτερο σημείο της φτάνει τα 35 μέτρα βάθος και συγκρατεί τον απίστευτο αριθμό των 250.000 κυβικών μέτρων νερού.


Σκότωσε το μωρό της γιατί την ενοχλούσε, ενώ έπαιζε Farmville!

Έχει σοκαριστεί όλη η Αμερική και ειδικά η κοινωνία της Φλόριντα και της μικρής πόλης Jacksonville όπου ζούσε η μητέρα-τέρας.

Η υπόθεση σοκάρει κυρίως για την αιτιολογία του θανάτου του βρέφους.

Ισχυρή έκρηξη στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη με 22 τραυματίες

Ισχυρή έκρηξη, σημειώθηκε στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, σε σημείο όπου σταθμεύουν μόνιμα αστυνομικές δυνάμεις. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν 10 αστυνομικοί, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, και 12 πολίτες.
Ο διοικητής της ασφάλειας Κωνσταντινούπολης, Χουσεΐν Τσαπκίν, ανέφερε πως, κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για επιχείρηση αυτοκτονίας και ότι υπάρχει στο χώρο ένα πτώμα ακρωτηριασμένο. Ο Τσαπκίν είπε πως ο δράστης επιχείρησε να εισβάλει σε ένα από

Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-0

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος απέναντι στην ΑΕΚ με σκορ 1-0, στην έκπληξη της 8ης αγωνιστικής. Με τη νίκη αυτή οι κυανέρυθροι ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πρώτη ήττα για ΑΕΚ με τον Χιμένεθ στον πάγκο.

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου είχαν από ένα καλό ημίχρονο, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν σκόραρε και έτσι δίκαια μοιράστηκαν βαθμούς στο Καυτανζόγλειο.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν σαφώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως στις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν βρήκαν στόχο και έτσι η υπεροχή τους δεν μεταφράστηκε σε γκολ.

Ο χειρότερος διαρρήκτης (VIDEO)

Ο τύπος αυτός δεν υπάρχει, κέρδισε επάξια και μακράν του ανταγωνισμού τον τίτλο του χειρότερου διαρρήκτη όλων των εποχών!!! Πήγε να ληστέψει ένα mini market και οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ολόκληρη την τραγελαφική απόπειρα του.

Επίθεση αγνώστων στον Κύρο Βασσάρα


Καλά στην υγεία του είναι ο διευθυντής ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας, Κύρος Βασσάρας, που δέχθηκε επίθεση από αγνώστους το βράδυ της Παρασκευής.

Ορεξη για ανάγνωση μέσα από το Ιντερνετ

Σύμφωνα με έρευνα της Στατιστικής Υπηρεσίας γύρω από τη σχέση των παιδιών με τις νέες τεχνολογίες, που πραγματοποιήθηκε το 2008, το 88% των εφήβων μεταξύ 12 και 15 ετών και το 94% εκείνων μεταξύ 16 και 19 έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Εξιτήριο για τον Θανάση Βέγγο από την επόμενη εβδομάδα


Οι γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την κατάσταση της υγείας του.

Στις Βρυξέλλες η Ελλάδα απέφυγε τον ξαφνικό θάνατο και πάει στα πέναλτυ


Το ότι διατηρούμε ακόμα,έστω υπό προυποθέσεις,το δικαίωμα της ψήφου μοιάζει με ασθενή σε κώμα που δεν του τράβηξαν το καλώδιο.Ποιός δηλαδή θα πανηγύριζε όντας σε τέτοια κατάσταση,απλά επειδή διατήρησε τα κεκτημένα

Σαν σήμερα (31/10)

Γεγονότα
1517: Ο Λούθηρος τοιχοκολλεί τις 95 θέσεις του στην εκκλησία του Βίτενμπεργκ και ακολουθεί το σχίσμα στην καθολική εκκλησία.
1882: Ο Άρθουρ Κόναν Ντόιλ δημοσιεύει τις «Περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς».
1918: Συμμαχικά και ελληνικά πλοία («Αβέρωφ», «Κιλκίς» ) καταπλέουν στην Κωνσταντινούπολη. Ταυτόχρονα, τμήμα Κρητών χωροφυλάκων εγκαθίσταται στο Φανάρι ως φρουρά του Πατριαρχείου.

Διαφημίσεις που άφησαν εποχή

Το κολοPaper μέτα από αναζήτηση σας παρουσιάζει της 10 καλύτερες διαφημίσεις που άφησαν εποχή.....

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger