-

Η Έλλη Κοκκίνου κριτής στο Greek Idol 2


Από τραγουδίστρια, TV persona η Eλλη Κοκκίνου . Η τραγουδίστρια φέτος θα είναι ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του «Greek Idol 2». Οι υπεύθυνοι του Alpha, με στόχο να ανανεώσουν το ριάλιτι προσφέροντας κάτι περισσότερο μοντέρνο ώστε να κατακτήσουν τη νεολαία, έκαναν πρόταση συνεργασίας στην Ελλη Κοκκίνου. Πριν από λίγες μέρες η τραγουδίστρια συζήτησε με τους διευθύνοντες συμβούλους του καναλιού και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη πίεση να πει το «ναι». 

Μάλιστα η Ελλη Κοκκίνου επισφράγισε τη συνεργασία της με υπογραφή συμβολαίου με τον σταθμό. 

Η κριτική επιτροπή του «Greek Idol 2», σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα αποτελείται φέτος από τρία άτομα. Εκτός από την Ελλη, στις θέσεις αυτές θα βρίσκεται ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Κώστας Καπετανίδης. 

Η Ελλη έχει άψογες σχέσεις με τον εκδότη, τον σκηνοθέτη, αλλά και με την παρουσιάστρια του show Ρούλα Κορομηλά. Δέχτηκε την πρόταση, γιατί θεωρεί πρόκληση το ν’ ασχοληθεί με την τηλεόραση. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια έχει ήδη πάρει μια πρώτη γεύση από το «Greek Idol», αφού τον περασμένο χειμώνα, στο πλαίσιο της παρουσίασης του CD της, είχε εμφανιστεί ως καλεσμένη στο πλατό του Alpha και, όπως είχε δηλώσει τότε, πέρασε άψογα. 

Η Ελλη Κοκκίνου ύστερα από ένα συναυλιακό καλοκαίρι στη διάρκεια του οποίου όργωσε την Ελλάδα παρέα με τη Δέσποινα Βανδή, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα μάλιστα έχει πρεμιέρα στο «Fix Live» με τον Βασίλη Καρρά. Κι επειδή η τραγουδίστρια έχει δρομολογήσει όλα τα πλάνα της για την καινούργια σεζόν, την περίοδο που θα ξεκινήσει το «Greek Idol», από Ιανουάριο δηλαδή, το σχήμα της Θεσσαλονίκης θα έχει μετακομίσει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο «Teatro».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger