-

Άρης-Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-0

Ο Άρης αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στο "Κλ. Βικελίδης" σε ένα απόλυτα ισορροπημένο ματς, διατηρώντας έτσι την εκπληκτική παράδοση που τον θέλει να είναι αήττητος στην έδρα του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εδώ και 42 χρόνια.


Το ματς δεν διεκδίκησε σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας καθώς οι σπουδαίες φάσεις στις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με την μοναδική κλασική να ανήκει στους "κίτρινους" αλλά τον Κόκε να μη σημαδεύει σωστά στην εστία του Άντλερ στο τετ α τετ που είχε με τον Γερμανό γκολκίπερ

Ενδεικτικό του μέτριου θέματος ήταν το γεγονός ότι και οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα σουτ προς τον στόχο έκαστος, με τα σουτ εκτός εστίας να είναι πάλι μοιρασμένα (3-3).

Πλέον, μετά το τέλος του πρώτου γύρου του 2ου ομίλου του Europa League, ο Άρης εξακολουθεί να είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης έχοντας 4 πόντους όπως και η Ατλέτικο Μαδρίτης (την οποία έχει κερδίσει), με τη Λεβερκούζεν να βρίσκεται στην κορυφή με 5 βαθμούς και τη Ρόζενμποργκ να είναι τελευταία με 3 πόντους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger