-

Βιγιαρεάλ - ΠΑΟΚ 1-0

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε καλά στο "Μαδριγάλ", αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 1-0, χάρη σε ένα γκολ του Ρούμπεν στο 38'. Στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου ο "δικέφαλος", ισόβαθμος με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, αν είχε αποφύγει κάποια αμυντικά λάθη.

Ένα τέτοιο απέφερε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με σκόρερ τον Μάρκο Ρούμπεν, ο οποίος στο 38', εκμεταλλευόμενος την ωραία προσποίηση του Ρόσι, έγινε κάτοχος της μπάλας και με διαγώνιο σουτ νίκησε τόσο τον Τσιρίλο, όσο και τον Κρέσιτς.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να έχει πετύχει κάποιο γκολ, όμως οι προσπάθειες από τον Μουσλίμοβιτς, τον Φωτάκη και τον Ίβιτς δεν είχαν επιτυχές αποτέλεσμα.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς στάθηκαν τυχεροί στο φινάλε, αφού θα μπορούσαν να έχουν δεχθεί κι άλλο γκολ, όμως ο πολύ καλός Κρέσιτς κράτησε το 1-0.

Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με το 0-0 στο Ζάγκρεμπ ανάμεσα στην Ντινάμο και την Μπριζ, φέρνει τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου μαζί με τους Κροάτες με 4 βαθμούς. Στην πρώτη θέση βρίσκεται με 6 βαθμούς η ισπανική ομάδα, ενώ χωρίς νίκη, με 2 βαθμούς, παραμένουν οι Βέλγοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger