-

Άντερλεχτ- ΑΕΚ 3-0

"Διπλό" ήταν το κακό για την ΑΕΚ στο Βέλγιο, καθώς εκτός από το ματς κόντρα στην Άντερλεχτ, η Ένωση έχασε και τον Σκόκο ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό


"Διπλή" ήταν η απώλεια για την ΑΕΚ στο Βέλγιο. Η Ένωση εκτός από το ματς που έχασε κόντρα στην Άντερλεχτ με 3-0 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, έχασε και τον Νάτσο Σκόκο.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός υπέστη τράβηγμα στο 22' λεπτό της αναμέτρησης και έτσι δεν θα είναι στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο Μανόλο Χιμένεθ, παρέταξε την ομάδα του με αλλαγές, καθώς είχε απουσίες, ενώ ο τραυματισμός του Σκόκο, έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Ένωση δεν είχε την φρασκάδα του αγώνα με τον Άρη, δεν απείλησε ουσιαστικά την αντίπαλη εστία εκτός από ένα σουτ του Τζεμπουρ, δεν δημιούργησε παιχνίδι από τα πλάγια, ενώ δεν είχε σε καλή μέρα και κάποιους από τους βασικούς παίκτες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνονται πολλά λάθη κυρίως στον χώρο του κέντρου και στην άμυνα, τα οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Άντερλεχτ και έφτασε στην πρώτη της νίκη στους ομίλους. 
Γήπεδο: "Κονστάντ Βάντεν Στόκ"
Διαιτητής: Κάασικ (Εσθονία) 
Άντερλεχτ (Γιάκομπς): Προτό, Μάζουχ, Ντεσάχτ, Μπίλια, Πόλακ, Κανού (66' Σουάρες), Μπουσουφά, Λουκάκου (79' Τσαμπαρία), Κλιέσταν, Γιούχας, Ζιλέ.
AEK (Χιμένεθ): Σάχα, Καφές, Μάκος (46' Τζεμπούρ), Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ (64' Λεονάρντο), Ντιόπ, Σκόκο (22' Μπερνς), Δέλλας, Γκέντσογλου.
Κίτρινες κάρτες: Λουκάκου (48', Άντερλεχτ), Μάκος (22', ΑΕΚ), Αργυρίου (49', ΑΕΚ), Λαγός (83', ΑΕΚ)
Σκόρερ: Μπουσουφά (31', Άντερλεχτ), Λουκάκου (72', Άντερλεχτ), Γιούχας (75', Άντερλεχτ)


πηγή: sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger